Yogaweekend 9 - 13 mei in de Bourgogne***DOEN!!***
DOEN!!
Domaine de Bourgogne (F)
9 - 13 mei 2019

Yogaweekend 9 - 13 mei in de Bourgogne

Kom naar dit bijzondere yoga weekend in de Bourgogne. De lessen worden door professionals gegeven in een bijzondere omgeving. Kijk snel naar de details van dit weekend.
Prijs arrangement per persoon
515,-
  • 4 Overnachtingen in een 2-pers.kamer met badkamer (9 - 13 mei 2019)
  • Zes yoga lessen volgen (vrijdag t/m zondag in de de ochtend en avond)
  • De professionele masseuse verzorgt een uur massage per deelnemer 
  • Iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Iedere avond een heerlijk, gezond driegangen diner
  • Water, koffie, thee en sap de hele dag door vrij beschikbaar
  • Informatie over bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, fijne zwemmeertjes
  • Op basis van 2 personen per kamer
  • Het weekend gaat door bij minimaal 7 deelnemers
  • Extra drankjes voor eigen rekening

Trakteer jezelf op een lang weekend heerlijk ontspannen en tot jezelf komen tijdens een Yoga Relax & Geniet Retraite. Yogadocente Wilma Heukels heeft een programma ontwikkeld dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De houdingen, ademhaling en meditaties worden gericht op de verschillende energiegebieden in het lichaam, de chakra’s. Zo kan de yoga zich op lichamelijk, geestelijk en energetisch vlak verdiepen. 
De gastvrijheid op deze prachtige locatie in de Bourgogne en een aanvullende massage verzorgd door Reset en Revive Massages, maken deze yoga retraite tot een unieke ervaring. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel, zowel bij de gastvrouw, bij de massage van Joyce (Reset en Revive Massages), als in de begeleiding van Wilma (Hakuna Matata, Praktijk voor yoga, meditatie en coaching).

Programma 
Op donderdagmiddag 9 mei ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom op het domein. 's Avonds bij het welkomstdiner maken we nader kennis met elkaar. ’s Ochtends voor het ontbijt en aan het einde van de middag is er een yoga of meditatie sessie van één tot anderhalf uur. Ook is het heerlijk om te ontspannen op het terrein, fijne wandelingen te maken of te genieten van de Franse dorpjes en markten die er volop zijn. Tijdens deze retraite verzorgt de gastvrouw verrassende, culinaire en gezonde maaltijden met verse kwaliteitsproducten uit de streek. Maandagmiddag 13 mei nemen we afscheid.

Joyce is als professioneel masseur aanwezig tijdens het weekend en verwent je deskundig met een heerlijke massage van een uur. Eventuele extra massages zijn ter plaatse bij te boeken (op basis van beschikbaarheid).

Het lange yogaweekend is volledig verzorgd!

.