Over Anne

Alles over Kasteelovernachtingen

Kasteelovernachtingen® is een website met een eigen(zinnig) concept en een bijzonder karakter. Alle locaties voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden en ze worden persoonlijk door Anne bezocht. Zij kijkt zorgvuldig of ze passen in het concept dat in 2005 door haar is ontwikkeld. Bijzondere locaties op hoog niveau, maar in een zeer plezierige, professionele en uitnodigende sfeer. Via Kasteelovernachtingen verblijft u in de beste kamers en suites.

Het concept

De website biedt een uniek aanbod van kastelen en landhuizen met een wisselend, maar altijd bijzonder karakter. De locaties zijn onvergelijkbaar, ze hebben allemaal hun eigen charme. Een breed en divers aanbod vindt Anne juist interessant. U wordt zodoende telkens weer aangenaam verrast. Via Kasteelovernachtingen boekt u een echte belevenis.


Het concept is begin 2005 ontwikkeld door Anne vanuit haar passie voor kastelen en liefde voor Frankrijk. Het sloeg aan en nam al snel een enorme vlucht!. Inmiddels is de website een gerenommeerde professionele verzamelplaats van vraag en aanbod van kastelen en landhuizen in diverse landen. Niet alleen voor een kort of lang verblijf voor particulieren, maar ook voor uitjes voor groepen en bedrijven

Anne maakt talloze reizen langs de kastelen en landhuizen en ze staat rechtstreeks in contact met de kasteeleigenaren. Er is veelvuldig contact. De locaties op Kasteelovernachtingen staan bekend om hun goede service en hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en passie. En natuurlijk de sfeer: niet op afstand meetbaar of zichtbaar Sfeer moet je beleven en ervaren. En dat kan Anne door haar reizen nu juist aan u overbrengen!. Kasteelovernachtingen is heel uitgesproken in haar keuzes. Anne’s ‘test’ verblijf op een locatie is intensief. Ze neemt de tijd om op een locatie te verblijven om deze zodoende goed te kunnen te beoordelen. Het gevoel dat zij bij de betreffende accommodatie krijgt, kan ze later met u delen.

Vanwege deze werkwijze kan ze ook de perfecte rondreis voor u samenstellen. Ze voelt feilloos aan wie op welke accommodatie moet verblijven. Geen standaard reis maar op maat voor u gemaakt. Zij maakt er echt iets mooiers van!

Meer over de locaties
Vanwege hun persoonlijke aanpak werkt Anne graag samen met chambres d'hôtes (beter bekend als b & b). Dit zijn geen hotels maar privé-kastelen. U verblijft letterlijk in het huis van uw gastheer- of vrouw. Deze heeft maximaal 5 gastenkamers en mag maximaal 15 personen laten verblijven. Soms bevinden zich ook nog gîtes (vakantiehuisjes) op het landgoed. In dat geval mogen er meer gasten op hetzelfde moment aanwezig zijn. Elk land heeft hiervoor zijn eigen regelgeving

Veel chambres d’hôtes bieden de mogelijkheid aan om ter plekke te dineren. Er wordt dan een menu du jour geserveerd (let op: geen menukaart), ook wel table d'hôtes (eten aan de tafel van de gastheer/vrouw). U dineert met andere gasten aan dezelfde tafel (officiële Franse richtlijn voor table d'hôtes) of aan gescheiden tafels (dit gebeurt tegenwoordig steeds vaker). Er wordt in principe dagvers gekookt met gebruik van streekproducten.

Om optimaal te kunnen genieten van een accommodatie is het raadzaam om een paar nachten te verblijven. Vaak moet u even 'wennen' aan deze bijzondere plek. Dan is het jammer om de volgende ochtend alweer te moeten vertrekken. Onthaasten is het motto op alle kastelen!

Op Kasteelovernachtingen staat bij iedere locatie vermeld wat voor type locatie het is. Zodoende weet u wat u er kunt verwachten.

Bij Kasteelovernachtingen draait het vooral om kwaliteit, genieten en de belevenis. De website biedt exclusieve arrangementen met vele gratis extra's voor gasten. Deze extra’s krijgt u uitsluitend wanneer u via onze website boekt. Vanwege deze arrangementen werkt Kasteelovernachtingen voornamelijk op basis van beschikbaarheid. De aanvraag wordt razendsnel afgehandeld en bijkomend voordeel is dat u in de beste kamers zult overnachten. Gasten van Kasteelovernachtingen hebben overal een streepje voor.

Kasteelovernachtingen functioneert als intermediair. Anne kunt u het beste zien als een bijzondere reisconsultant, een adviseur die u nergens anders zult vinden. Laat u door haar adviseren en boek via Kasteelovernachtingen. U bent dan verzekerd van een geslaagde vakantie, een prachtige reis of een uniek bedrijfs- of groepsuitje.

Geniet van uw Kasteelovernachtingen.

BEDRIJFSGEGEVENS
Kasteelovernachtingen.nl en Kasteelovernachtingen zijn geregistreerde handelsnamen.

Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Cherbourg (Frankrijk).