...

Rondreizen voor gezinnen

Gezinnen

Een reis langs kastelen en landhuizen…
Wie droomt er niet van ?

Kasteelovernachtingen.nl is gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat per eigen auto langs kwalitatief hoogstaande accommodaties met een unieke signatuur: kastelen, landhuizen en andere karakteristieke locaties. Veelal zijn dit b&b’s, vanwege hun persoonlijke benadering.

De à la carte reizen voor gezinnen vinden voornamelijk plaats in Frankrijk.

Laat uw reis verzorgen door een professional. Anne reist al sinds 2005 duizenden kilometers om de accommodaties die zij via Kasteelovernachtingen.nl aanbiedt te bezoeken en te inspecteren. Zij staat tevens in nauw contact met de eigenaren. Haar ervaringen deelt ze graag met haar klanten. Eenmaal via haar gereisd willen veel vrienden hierna niet meer anders. Lees hiernaast graag de enthousiaste reviews.

Op basis van uw wensen & haar persoonlijke adviezen boekt Anne een prachtige reis voor u.
A la carte reizen zijn geheel op maat gemaakt voor u en juist daarom zo uniek.

Maak gebruik van haar onnavolgbare expertise en beleef een fantastische en originele vakantie! Kinderen vinden kastelen heel spannend. Neem gerust ridderpakjes en prinsessenjurkjes mee.

Vóór vertrek hoeft u alleen maar de postcodes van de locaties uit het bijgeleverde reisschema in te toetsen in uw GPS. U bepaalt zelf via welke route u rijdt, via de kleine weggetjes of via de grote snelweg. Ter plaatse bepaalt u zelf uw dagprogramma’s. Anne kan u desgevraagd zeker tips geven.

Heeft u een klassieke auto? Dan is deze reis misschien wel extra leuk. Bij de accommodaties kunt u veilig (en meestal gratis) uw kostbare auto parkeren.

Zin in zo'n prachtige reis?

Qua reisbudget moet u rekening houden met een bedrag van rond de € 2.500 per week voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 j. (overnachting met ontbijt in een familiekamer). Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van uw eigen wensen. Een à la carte reis voor eenoudergezinnen gezinnen is natuurlijk ook mogelijk.

Keuze gemaakt? Ik neem na ontvangst van het formulier snel contact met u op.

Aanvraagformulier

Werkwijze

Gedurende de periode dat Anne de reis voor u ontwikkelt, is het noodzakelijk dat u goed bereikbaar bent en snel reageert op e-mails e.d. De reis wordt in een redelijk kort tijdsbestek samengesteld, geboekt en afgehandeld. Bent u afwezig? Laat het dan even weten, dan houdt Anne er rekening mee

Stappenplan na ontvangst van uw formulier

Overleg met u over keuze regio’s, de route en accommodaties
Financieel voorstel
Boekingen (na akkoord)
Bevestigingen accommodaties met betalingsinstructies aan u
(u betaalt zelf rechtstreeks aan de locaties) (wij werken niet met vouchers)
Factuur handlingskosten
Reisschema
Uw reactie op de reis na afloop

Kosten voor de organisatie van deze reis

Voor de organisatie en het maken van de reserveringen voor uw reis brengen we kosten in rekening. U ontvangt per e-mail een factuur met een betalingstermijn van 5 werkdagen. De kosten worden in rekening gebracht op het moment dat de reis geboekt wordt.

Tarieven*

tot 3 accommodaties € 90
4 - 6 accommodaties € 150
7 - 12 accommodaties (met niet-terugvorderbare aanbetaling vooraf) € 225
13 - 20 accommodaties of meer (met niet-terugvorderbare aanbetaling vooraf) € 375

* Bij het aanvragen van uw reis gaat u automatisch akkoord met de door ons gehanteerde tarieven.

Aanvraagformulier