Chateau van Quineville (F)***NIEUW***,  Kasteel met uitzicht op zee
NIEUW
Beoordeling: 3
basse normandie

Chateau van Quineville (F)

Kasteel met uitzicht op zee

Gelegen in de Cotentin, de fraaiste regio van La Manche. Diverse gastenkamers, een zwembad en een leuk restaurant. Ideale uitvalsbasis om de cultuur uit de regio te gaan ontdekken, strandwandelingen te maken. Vlakbij het leuke haventje van Quineville en de baai van St Vaast la Hougue met zijn terrasjes en restaurants.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 35,-

Chateau van Quineville is in 2017 aangekocht door een Nederlandse ondernemer. Sinds 2018 is het geopend als kasteelhotel met diverse facitliteiten zoals een bar, restaurant en zwembad. Het gastheerschap is in handen van een Nederlands stel. Er moet nog een en ander opgeknapt worden in dit kasteel. Houdt u hier rekening mee.

Quineville is een plaatsje aan de baai van St Vaast la Hougue en heeft een gezellig haventje, een koekjesfabriek en diverse restaurantjes. Er is een klein oorlogsmuseum en een militaria winkel. Er is een groot strand dat gedurende laagtij ontzettend groot is. Zeer fraai om dan een wandeling te gaan maken. Ons advies is dan ook: laarzen mee!

Het hotel heeft diverse gastenkamers, allemaal voorzien van hedendaags comfort. Echter nog niet alles is up-to-date gebracht,

Er is een restaurant waar u gezellig kunt ontbijten en dineren.

In de omgeving ligt een golfbaan, u kunt surfen, wandelen, fietsen en zwemmen. 

Een bezoek aan St Vaast la Hougue, Barfleur en Cherbourg en Cotentin is zeer de moeite waard. De nabijgelegen Val de Saire is eveneens zeer fraai en het dorpje Le Vast heeft
de beste briochebakker uit de streek!

Het hele seizoen geopend.

Onze tarieven

Quineville terras doorkijkje.jpg
NIEUW
ONLINE AANBOD

Overnachten in een kasteel aan zee

Kijk hier voor de mogelijkheden voor het Chateau van Quineville. Kamers voor stellen en gezinnen.
35,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?