Chateau de Flottemanville ***NIEUW***, In het hart van de Cotentin
NIEUW
Beoordeling: 5
NORMANDIE

Chateau de Flottemanville

In het hart van de Cotentin

Een fraaie plek in het hart van de Cotentin in La Manche, een regio van Normandie. Dichtbij St. Mere Eglise en de landingsstranden alsmede de belangrijke militaire begraafplaatsen.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 50,-

Dit 13e-eeuwse kasteel is gelegen op het platteland van de Cotentin, op korte afstand van Valognes, ook wel het Versailles van Normandië genoemd (met geweldige vrijdagmarkt). 

De kamer in het Chateau de Flottemanville is gevestigd in de voormalige stallen en biedt uitzicht op de tuin en de kapel. De kamer is voorzien van een parketvloer, antieke meubels, een bureau, gratis WiFi en een bank. U jheeft uw eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

Een continentaal ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt 's ochtends in de eetzaal bij de open haard geserveerd. Er is ook een elektrische waterkoker in de kamer.

Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. De accommodatie bevindt zich op 25 km van Cherbourg. De B&B ligt tevens op slechts 25 km van Utah Beach, één van de belangrijke D-day stranden. 

Op loopafstand van het kasteel bevindt zich een uitstekend restaurant (met buitenterras). Vanaf het kasteel kunt u in de omgeving leuk wandelen en fietsen.

Het hele jaar geopend.

Onze tarieven

Flot aanzicht b.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting voor stellen of gezinnen

Verblijf dichtbij de historische stranden van de bevrijding. Kamers bevinden zich in het kasteel of in de bijgebouwen op het landgoed.
50,-
Rubrieken