Kasteel Doenrade (NL), Een design kasteelhotel in het zuiden
Beoordeling: 5
ZUID-LIMBURG

Kasteel Doenrade (NL)

Een design kasteelhotel in het zuiden

Kasteel Doenrade in Zuid-Limburg is niet alleen een prachtige accommodatie, ook het omringende landschap met zijn adembenemende vergezichten mag er zijn. Ideaal gelegen ten opzichte van Maastricht, Heerlen, Luik, Aken en Hasselt. Voor een heerlijk kasteelweekend, maar ook zalig voor een midweek.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 41,50

Kasteel Doenrade biedt een stijlvol verblijf in een historische ambiance, met een klassiek-modern karakter. U kunt hier even ‘bijtanken’ in een sfeer van rust, ruimte en pure gastvrijheid..Het is een gezellig kasteelhotel waar u heerlijk kunt relaxen.U kunt desgewenst lunchen en dineren op het kasteel zelf.

Historie
Kasteel Doenrade werd reeds gebouwd rond het jaar 1117 en is daarmee een van de oudste kastelen van Limburg en omgeving. In vroegere jaren was dit kasteel een slot met grachten er omheen. Het werd bewoond door adellijke families die in de historie van Limburg een belangrijke rol vervulden.  

Activiteiten
Door de landelijke ligging is kasteel Doenrade een goede uitvalsbasis voor uitgebreide wandel- en fietstochten. Het kasteel is centraal gelegen ten opzichte van Sittard, Maastricht, Valkenburg, Aken en Hasselt. U kunt hier dus een gezellige dagtocht naar toe maken. Er zijn diverse golfbanen, saunacomplexen en zwembaden binnen een straal van 5 kilometer gelegen.

Honden
Honden zijn helaas niet toegestaan.

Diversen
Babybedje op de kamer à € 7,50 per nacht
Sauna à€ 12,50 per keer
Fietshuur à € 15 p.p.p.d.

Algemeen
Het kasteel is het hele jaar geopend behalve tijdens de kerstdagen en met Oud & Nieuw. 
 

Onze tarieven

Doenrade aanzicht.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting

Genieten in het zuiden van het land op een schitterende plek dichtbij Sittard. Het geheel ademt een moderne designsfeer uit maar heeft zijn kasteelallure zeker behouden.
41,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?