...

Chateau de Quineville, in Normandië [F]

Overnachten in Chateau de Quineville, in Normandië [F]

Gelegen in de Cotentin, de fraaiste regio van La Manche. Diverse gastenkamers en een fraai zwembad. Ideale uitvalsbasis om de natuur en cultuur van deze regio te gaan ontdekken. U kunt waanzinnige strandwandelingen maken. Vlakbij het leuke haventje van Quineville en de baai van St Vaast la Hougue met zijn terrasjes en restaurants.


Uitzicht op zee

Prachtige natuur

Goede uitvalsbasis

Chateau van Quineville is in 2017 aangekocht door een Nederlandse ondernemer. Sinds 2018 is het geopend als kasteelhotel met diverse facitliteiten.

Quineville is een plaatsje aan de baai van St Vaast la Hougue en heeft een haventje, een koekjesfabriek (en tearoom) en diverse restaurantjes. Er is een klein oorlogsmuseum en een militaria winkel. Er is een groot strand dat gedurende laagtij ontzettend groot is. Zeer fraai om dan een wandeling te gaan maken. Ons advies is dan ook: laarzen mee!

Het hotel heeft diverse gastenkamers, allemaal voorzien van hedendaags comfort. Echter nog niet alles is up-to-date gebracht,

In de omgeving ligt een golfbaan, u kunt surfen, wandelen, fietsen en zwemmen. 

Een bezoek aan St Vaast la Hougue, Barfleur en Cherbourg en Cotentin is zeer de moeite waard. De nabijgelegen Val de Saire is eveneens zeer fraai en het dorpje Le Vast heeft de beste briochebakker uit de streek!

Het hele seizoen geopend.

quote icoon

Een schitterend gelegen kasteel met relatief eenvoudige kamers. Het uitzicht vanaf dit kasteel maakt veel goed! Ideale uitvalsbasis om de D-day stranden te gaan bezoeken.


Anne

anne
Faciliteiten

Wat is er aanwezig

Omgeving

Golfbaan

Hengelsport

Musea, kastelen en bezienswaardigheden

Paardrijden

Wandel- en fietsgebied

Zee

Attractie(park)

Eten & Drinken

Roomservice

Restaurant

Ontspanning

Zwembad

Voorzieningen

Parking

Terras

Wifi

Accommodatie foto's

Zo ziet het eruit

Kenmerken

Goed om te weten

Voor wie

Gezinnen / Families

Stellen / Koppels

Tips & Notities

Persoonlijk door Anne bezocht

Landkaart

Waar ligt het