Chateau de Claids (F), Kasteel in het hart van het schiereiland van Normandie ***NIEUW***
NIEUW
Beoordeling: 4
NORMANDIE

Chateau de Claids (F)

Kasteel in het hart van het schiereiland van Normandie

Een schitterend kasteel midden in Normandie. Heerlijk om te verblijven en ideale uitvalsbasis voor uw dagtochten door de Cotentin. Grote kamers. Zeer groot landgoed met meertje.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 75,-

Chateau de Claids is een romantisch kasteel in Normandië en is gebouwd op de fundamenten van een Romeinse villa en de funderingen van het chateau dateren uit de 11de eeuw. Het chateau heeft een bewogen verleden en de sporen daarvan zijn nog duidelijk zichtbaar. Het kasteel is gelegen op een 10 hectare groot privé domein, met daarin twee eigen meren, wandelpaden, bos en de rivier de Claids die daar doorheen meandert. Een perfecte plek voor absolute rust!

Bienvenue op het mooie schiereiland Cotentin in la Manche, entre terre et mer. Doordrenkt van cultuur, het karakteristieke heggenlandschap van Normandië (bocages), holle wegen, heidevelden, moerassen, bossen, kreken en sporen van haar roemruchte verleden. Gekust door de warme golfstroom en de warme hartelijkheid van haar inwoners. Verbazingwekkend goede restaurants, heerlijke lokale biologische produkten en.centraal te midden van dit alles: het kasteel is gebouwd in de 11de eeuw, op de fundamenten van een Romeinse villa, met een bewogen verleden waarvan de sporen nog duidelijk zichtbaar zijn en omringt door 80ha. bos en wandelpaden. Gastronomie, wijn en spijs zijn de vakgebieden van de gastvrouw, maar ook de geschiedenis van het chateau, de mooiste plekjes uit de streek en de beste restaurants wil ze u graag onthullen om uw bezoek aan dit mooie, onbekende stukje Frankrijk onvergetelijk te laten zijn.

Geschikt voor een verblijf als koppel of gezin.

Onze tarieven

Claids aanzicht 2.jpg
ONLINE AANBOD

Overnachten in een historisch kasteel

Een schitterend kasteel op het schiereiland van Normandie, la Manche. Ideale plek om deze omgeving goed te verkennen. Zeer ruime kamers. Groot landgoed met een meer. Minimaal 2 nachten.
75,-