Les Rosees (F), Luxe B&B aan de Côte d'Azur ***prestige***
PRESTIGE
Beoordeling: 6
Provence / Côte d'Azur

Les Rosees (F)

Luxe B&B aan de Côte d'Azur

Les Rosees is een prachtig 400 jaar oud landhuis in de Provence, gelegen in het schitterende Mougins, vlakbij Cannes. Er zijn 5 schitterend ingerichte suites. U geniet hier van luxe, stijl, comfort en persoonlijke aandacht. Een absolute must voor levensgenieters!

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 98,-
Les Rosees is een luxe bed & breakfast nabij Cannes, gelegen aan de rand van het schitterende Mougins, het biedt een unieke en exclusieve ervaring. De eigenaar zal het u aan niets doen ontbreken. Op deze plek komt u werkelijk tot rust. Een aantal beroemdheden hebben hier reeds overnacht!

Les Rosées heeft een ruime lounge met eetkamer en 5 werkelijk fenomenale suites:

De bedden zijn kingsize, de badkamers van marmer, de gordijnen zijn handgemaakt van zijde en linnen. De kamers zijn schitterend gedecoreerd en ingericht met antiek dat uit heel Frankrijk afkomstig is en in de loop der jaren door de eigenaren is verzameld. Daarnaast heeft het ook een zeer bijzondere moderne touch.

Op de begane grond bevindt zich de suite Saint Honorat met een uitzicht op de tuin. Met zeer authentieke kastdeuren en een vernuftige walk-in closet.

Op de eerste verdieping de suite Isadora met een prachtige halfronde kamer aan de zijkant. Dit vormt bijna een toren aan het huis. Met handgemaakte linnen en zijde gordijnen.

Op de tweede en hoogste verdieping de suite Sergey, niet echt een suite maar misschien wel de meest fraaie kamer. Er is een stenen open haard met een luik naar de badkamer toe. In de douche kunt u ook zitten.

De suite Marguerite is gelegen op de begane grond en heeft zijn eigen tuin.

In Mougins kunt u op het dorpsplein voortreffelijk lunchen en dineren. De eigenaar van Les Rosées zal de reserveringen voor u maken!

Vanuit deze locatie kunt u schitterende dagtochten maken naar Nice, St. Tropez, Cannes en dorpjes in het achterland.

Onze tarieven

lesrosees.jpg
1 nacht of meer

LandhuisOvernachting de luxe in Mougins

Genieten op een absoute toplocatie in het zuiden van Frankrijk! U verblijft in een van de 5 ruime suites. Een ware beleving.
98,-