Vakantiehuisje op landgoed Winfried (NL), Uniek en persoonlijk***ROMANTISCH***
ROMANTISCH
Beoordeling: 4
VELUWE

Vakantiehuisje op landgoed Winfried (NL)

Uniek en persoonlijk

Een prachtige locatie. Voor een heerlijk verblijf dichtbij prachtige steden van Nederland, maar midden in de natuur. De kamer en de suite zijn schitterend gedecoreerd. Alle ingrediënten voor een plezierig verblijf zijn aanwezig.

Luxe Bed & Breakfast vlakbij de hanzesteden Zwolle, Hattem, Deventer en Kampen. Een huis met de charme van een boutique hotel en uitermate comfortabel; perfect voor diegenen die bijzonder en sfeervol wensen te logeren aan het begin van de Veluwe in Gelderland en de prachtige IJsselvallei. 

U heeft de mogelijkheid om vanuit uw eigen gastenkamer het Zwolse Bos in te wandelen om gebruik te maken van de vele wandel- en fietspaden.  

In de voormalige boerderij en het tuinmanshuis van het aanliggende landgoed Winfried en aan de rand van het 300 hectare grote 'Zwolse bos', bevinden zich 2 schitterende gastenkamers, elk voorzien van een eigen opgang, badkamer, tv, dvd, koelkast en internet. In de badkamer treft u producten van Rituals.

De inrichting van onze sfeervolle B & B is het beste te omschrijven als een mix van modern, design en barok. In elk geval verrassend en anders. U vindt er design van Martin Visser, Iitala, Claire Vos Teeuwen, Marimekko, Fritz Hansen, Wébé e.a. 

Een ideale plek voor een lekkere midweek of een romantisch weekendje.
Ook leuk om met 2 koppels te boeken. Er zijn 2 naast elkaar gelegen gastenverblijven, een kamer van 30m2 en een suite van 52 m2.

In de Suite kan maximaal 1 bed worden bijgeplaatst.
Een babybedje kost € 15 per nacht.

U betaalt voor deze locatie toeristenbelasting.

Op deze locatie wordt niet gekookt, maar in de nabije omgeving zijn voldoende restaurants voor uw lunch en/of diner.

De gehele locatie is rookvrij, honden zijn helaas niet toegestaan.

Wanneer u voor 4 personen boekt dan boekt u automatisch de kamer en de suite.

Het hele jaar geopend. Voor een verblijf van 1 nacht tussen 16 april en 15 september betaalt u een kleine toeslag.

Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?