Chateau de Bourron (F) ***prestige***, Logeren bij Franse adel
PRESTIGE
Beoordeling: 5
TEN ZUID-OOSTEN VAN PARIJS

Chateau de Bourron (F)

Logeren bij Franse adel

Een schitterend privé kasteel ten zuidoosten van Parijs. Maar nog mooier, vlakbij Fontainebleau en zijn kasteel en prachtige bossen. Een gebied vol cultuur en natuur. Heerlijk om kort maar zeker ook langer te verblijven. Om te ontdekken.

Arrangementen

2 arrangementen
vanaf 90,-

Chateau de Bourron is een prachtig privé kasteel van de familie Cordon in de nabije omgeving van Fontainebleau. Gelegen op een landgoed van 42 ha, omringd door een gracht.

De gastenverblijven bevinden zich op de eerste en tweede etage. Met een kleine lift kunt u uw bagage naar boven laten brengen.
Alle kamers hebben schitterend uitzicht op het park en de slotgracht, waardoor het kasteel omringd wordt. Alle suites zijn schitterend ingericht met ruime bedden en ze zijn voorzien van alle moderne gemakken. Echter, de ziel van het kasteel is behouden gebleven. Dit kasteel is reeds diverse eeuwen in handen van dezelfde familie en dat kenmerkt de locatie.

Naast het kasteel is tevens een schitterende kapel en een hele fraaie wijnkelder. Deze laatste is in gebruik door het gastronomische restaurant dat zich vlakbij het kasteel bevindt (geopend van woensdag t/m zondagmiddag).

Een van de bijgebouwen La Maison d'Artagnan is geheel gerenoveerd en biedt 5 gastenkamers (cottage kamers)met een groot terras.

Op het landgoed kunt u tennissen alsmede fietsen (fietsen mogen niet van het terrein af).

Vanuit de hele wereld verblijven gasten in dit kasteel en een verblijf wordt meer dan gewaardeerd. Alle suites hebben aansprekende namen:

Eerste etage
Suite Montgolfier en Suite Cordon

Tweede etage
Suite Recamier, Suite La Bedoyere en General de Brye

Bijplaatsen van een bed voor een kind is mogelijk tegen meerkosten. Het kasteel is minder geschikt voor een verblijf met meerdere kinderen.

Cottage La Maison d'Artagnan
Dit schitterend gerenoveerde bijgebouw ligt aan de overkant van het kasteel en biedt 5 prachtige gastenkamers en een terras. Ontbijten kunt u op het kasteel zelf. Er zijn koffie faciliteiten in de cottage.

Omgeving
Een bezoek aan het Chateau de Fontainebleau is meer dan een bezoek waard. Het schildersdorp Barbizon ligt op steenworpafstand. Het pittoreske Moret-sur-Loing ligt ook op korte afstand van dit kasteel. Hier heeft de schilder Alfred Sisley gewoond. Leuk voor een picknick langs de rivier. Vergeet niet een visite aux chandelles te brengen aan het nabijgelegen kasteel Vaux-le-Vicomte. Erg romantisch voor de zaterdagavond.

Restaurant
Op het kasteel zelf kan niet gedineerd worden, echter op korte loopafstand bevindt zich een gastronomisch restaurant.
Een reservering kan gewenst door het kasteel voor u gemaakt worden. Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondagmiddag.
In de omgeving liggen ook andere restaurants. Op het kasteel is alle gewenste informatie aanwezig.

Algemeen
U kunt op deze locatie met credit card betalen.
Het kasteel is het gehele jaar door geopend.
De kamerprijzen zijn excl. ontbijt en excl. toeristenbelasting

Onze tarieven

Paris Chambre Sauvage.jpg
NIEUW
1 nacht of meer

Overnachten in een schitterende cottage kamer

Chateau de Bourron heeft schitterende bijgebouwen omgetoverd tot gastenkamers. U verblijft in een van de 5 schitterende kamers en ontbijt au chateau.
90,-
Bourron kanaalzijde.jpg
1 nacht of meer

Overnachten in een suite van Chateau bij Parijs

Schitterende locatie voor een kort of langer verblijf in de omgeving van het prachtige Fontainebleau. U verblijft in een van de suites.
120,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?