Kasteel 't Kerckebosch (NL)
Beoordeling: 5
UTRECHT

Kasteel 't Kerckebosch (NL)

Kasteelromantiek in een kasteelhotel in het midden van het land, lekker in de natuur. Deze locatie maakt deel uit van de Bilderberg hotels.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 69,50

Kleinschalig en sfeervol, dat is Bilderberg Kasteel ‘t Kerckebosch. Glas-in-loodramen, modern en klassiek verenigd. Het fraaie kasteel in Zeist ligt verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het monumentale pand is gebouwd in 1904 en is uniek vanwege de door elkaar toegepaste bouwstijlen en interieurs.

De moderne 30 hotelkamers verschillen elk van interieur, maar het persoonlijke hotelkarakter ziet u overal terug.

In de kasteelkeuken van De Kamer van Lintelo worden de gerechten met zorg bereid door chef kok Fred van der Gaag en zijn keukenbrigade.

Bij Bistro De Saffraan beleeft u gegarandeerd de lekkerste tijd. Het team van de Bistro zorgt voor herkenbare gerechten welke zij met liefde bereiden en serveren. De ingrediënten waarmee gewerkt wordt, zijn seizoensgebonden en afhankelijk van wat de markt biedt. De menukaart wordt gepresenteerd op krijtborden. Dit geeft de keukenbrigade de vrijheid dagelijks te variëren.

Er is geen vaste wijnkaart, maar ook hier een gevarieerd aanbod. Bovendien hebben alle wijnen dezelfde prijs. U maakt zelf uw keuze uit het grote wijnvat.
Bij mooi weer wordt het diner buiten op het kasteelterras geserveerd.

Onze tarieven

Kerckebosch ontbijt.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting Kerckebosch

Overnachten in een romantische kamer. Heerlijk genieten dus. Desgewenst kunt u hier ook dineren.
69,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?