De Echoput (NL), Culinair genieten in Hoog Soeren bij Apeldoorn
Beoordeling: 5
GELDERLAND

De Echoput (NL)

Culinair genieten in Hoog Soeren bij Apeldoorn

Dit prachtige eigentijdse designhotel bevindt zich in de bossen net buiten Apeldoorn, op de Veluwe bij Hoog Soeren. Temidden van 11.000 ha wildgebied en bossen van Paleis Het Loo. Een fantastische plek voor een bijzonder en culinair verblijf.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 52,50

Hotel De Echoput heeft 42 ruime kamers en suites, allen sfeervol ingericht. U kijkt er vanaf uw eigen balkon, loggia, erker of terras prachtig uit op de oude bomen rond het hotel. De kamers hebben airconditioning, vloerverwarming, een riante leestafel, luxe badkamer met duo-douche en apart toilet, LCD tv, laptopsafe, gratis gebruik van wifi. 

De bijzondere Torensuite met prachtig uitzicht heeft een bubbelbad. Het hotel beschikt verder over een prachtig binnenzwembad gevuld met bronwater, sauna, fitnessruimte, indoor putting green en eigen hotelfietsen.

In Hotel De Echoput bevindt zich het modern-chique Restaurant De Echoput. In de bosrijke omgeving zijn outdoor activiteiten mogelijk, evenals kookclinics.
Er zijn tevens smaakporgramma ’s met Peter Klosse in samenwerking met de naastgelegen Echoput Kook- en Wijnschool. In de lobby van het hotel is ook een kook- en wijnshop.

Restaurant De Echoput geldt als hét wildrestaurant van Nederland. Het mooiste wild loopt er gewoon in de achtertuin, waarvan de uitgestrekte bossen bij Paleis Het Loo horen.
Wild zien, horen en daarna eten is in deze tijd van het jaar dan ook echt gewild, omdat steeds meer mensen beseffen dat wild het allermooiste scharrelvlees is. Het restaurant is op maandag gesloten.

In het modern chique restaurant De Echoput van Peter Klosse is de zoektocht naar de perfecte wijnspijs combinatie een permanente uitdaging. Er worden zoveel mogelijk biologische producten verwerkt, het brood komt uit eigen bakkerij en water uit de eigen bron. Het team van de Echoput is natuurlijk opgeleid in de Academie voor Gastronomie van smaakprofessor Klosse.

Ook is er een hotelbar, waar u welkom bent voor koffie, thee, een snack, lunch of diner.

Algemene informatie
De Echoput is het hele jaar geopend.
Reserveringskosten € 3,50
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Onze tarieven

Echo Restaurant.jpg
Online aanbod

Romantisch overnachten in de Echoput

Heerlijk (culinair) genieten nabij de schitterende bossen van Paleis Het Loo. Bijna een koninklijk verblijf.
52,50
Rubrieken

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?