Chateau vlakbij Chablis (F), Magistrale plek in de Bourgogne ***DESIGN***
DESIGN
Beoordeling: 6
BOURGOGNE

Chateau vlakbij Chablis (F)

Magistrale plek in de Bourgogne

Gelegen in de Yonne, in de Bourgogne op circa 1,5 uur van Parijs, tussen Auxerre en de wijnvelden van de schitterende Chablis. Een prachtig chateau de charme voor een heerlijk verblijf in deze prachtige streek.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 97,50

Het kasteel
De filosofie van dit kasteel is het aanbieden van een hoogwaardig verblijf voor korte vakanties, waarbij de voordelen van een chambres d’hôtes en een kleinschalig hotel zijn samengevoegd. De combinatie van historische elementen en modern comfort, authentieke meubels en hedendaagse kunst spelen daarbij een grote rol. 

Er zijn smaakvol ingerichte gastenbverblijven, allen met eigen sanitaire voorzieningen, een minibar en een Nespresso apparaat. Er is tevens een luxe kasteelgite in een van de bijgebouwen.

Een zeer luxe zwembad (18x5m), een fitness ruimte, een sauna en een hammam staan gratis ter uw beschikking tijdens uw verblijf.

Omgeving
Voor het ontdekken van de Bourgogne is dit kasteel een ideale uitvalsbasis. In de nabije omgeving zijn uitstekende wijnhuizen te bezoeken. Er is een keur aan lokale specialiteiten te proeven (o.a. kazen, truffels en asperges) en men kan de Bourgondische kloostercultuur verkennen. Er is een select aantal partners waarmee wordt samengewerkt voor vrijetijdsactiviteiten die aansluiten bij de eigen filosofie van het kasteel (golf, spa, luchtballonvaarten en gastronomische restaurants).

Vanaf hier kunt u dagtochten maken naar Auxerre, Sens, Vézélay, Chablis, Troyes, Dijon, Beaune of dichterbij Villeneuve s/Yonne en voor liefhebbers van servies naar het stadje Gien.

Naast de hoofdgebouwen zijn er ook nog over een aantal bijgebouwen, waaronder een nog altijd in gebruik zijnde orangerie en een boerderij. De ligging van het kasteel is uitzonderlijk, het ligt aan de rand van een uitgestrekt jachtgebied van 800 hectare en met een vrij uitzicht over de vallei. Het landgoed beslaat in totaal 6 hectare en heeft een grote binnenplaats en een monumentaal park van 2 hectare.

Algemene informatie
Dineren (table d'hôte) mogelijk op woensdag en vrijdag (vooraf reserveren)
Geopend van 15 februari tot 15 november.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Deze locatie is minder geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Onze tarieven

Resle Chambre Irancy.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachtingen in de Bourgogne

Een kasteelvakantie in een schitterend kasteel in de Bourgogne (vlakbij Chablis). Kamer of suite naar keuze. Het kasteel is recentelijk helemaal gerenoveerd. Met prachtig zwembad en fitnessruimte. In het hoogseizoen minimaal 2 nachten.
97,50

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?