De Havixhorst (NL)
Beoordeling: 5
drente

De Havixhorst (NL)

Een geliefd kasteelhotel in het schitterende Drenthe. Een unieke plek om eens heerlijk te gaan genieten van de goede dingen des levens. Eerder uitgeroepen tot Kasteel van het jaar.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 92,50

De Havixhorst heeft 8 hotelsuites en ze zijn alle acht verschillend. Van het kussen op het bed tot de tegeltjes in de badkamer. Alle acht hebben ze hun eigen sfeer, hun eigen geschiedenis. En waar ter wereld vindt u een bruidssuite pal onder het nest van een ooievaarspaartje.

Wie op De Havixhorst komt logeren, is geen 'kamernummer'. Het woord logeren alleen al roept hier aangename herinneringen op aan een ver verleden. Logeren op De Havixhorst betekent een paar dagen de gast des huizes zijn. Een wandeling in de kasteeltuin en door de statige beslotenheid van het Reestdal, een lui diner bij kaarslicht, nog even iets drinken in de lounge. Of op zo'n warme zomeravond buiten op het terras dineren en dan genieten van de stilte van de nacht.


Het ligt te midden van het prachtige, typisch Drentse natuurschoon en dicht bij vele schilderachtige stadje. De Havixhorst is de perfecte locatie voor een heerlijk uitje.

Onze tarieven

Havixhorst diner.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting in de Havixhorst

Voor een zalig weekend of een huwelijksnacht!
92,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?