Groepskasteel bij Auxerre (F), Prive kasteel met zwembad (tot 30 pers.)
Beoordeling: 5
BOURGOGNE

Groepskasteel bij Auxerre (F)

Prive kasteel met zwembad (tot 30 pers.)

Een ideale locatie voor groepen tot 30 personen. Met 4 appartementen en een grote gemeenschappelijke ruimte. Met buitenzwembad. Zeer gemakkelijk aan te rijden vanuit Nederland en België. Te boeken per weekend en per week.

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl 

Dit 18e eeuwse groepskasteel ligt in het noorden van de Bourgogne vlakbij het leuke en waterrijke Auxerre. Het kasteel is compleet gerenoveerd en voorzien van moderne badkamers en keukens, waarbij de oude elementen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Er is een prachtige grote tuin met een 19e eeuwse fontein, waaromheen een terrras is aangelegd.

Indeling kasteel
Er bevinden zich in het kasteel in totaal 5 appartementen met eigen keukens en badkamers. In totaal zijn er 4 appartementen met 14 slaapkamers en 9 badkamers.

Omgeving
Wandelen, fietsen, golfen en zweefvliegen zijn de meest voor de hand liggende activiteiten. Een 18-holes golfbaan (25 min.) en een 9-holes golfbaan (20 min.) bieden allebij uitzicht op een prachtig chateau. Maar u kunt ook kilometers lang het Canal de Bourgogne volgen, zwemmen in de Armançon of paardrijen in de velden en bossen. Voor de kinderen is er in buurt een avonturenpark.

Een bezoek aan de stad Auxerre is zeker de moeite waard. Er is in en rondom de stad veel watersport en u kunt op en langs de rivier schitterende tochten maken.

Liefhebbers van brocante kunnen hun hart ophalen. Elk weekend wordt er wel ergens in de omgeving een ”vide grenier” ofwel een brocante met rommelmarkt georganiseerd. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om de vele kastelen en abdijen te bezoeken. In de zomer worden er talrijke klassieke concerten gegeven tijdens allerlei festivals in kastelen en middeleeuwse dorpjes in de omgeving.

U kunt het kasteel per weekend of per week huren. 

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl 

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?