Voormalige schaapskooi, Bijzondere B&B in de Loire bij Angers (F)
Beoordeling: 5
LOIRE

Voormalige schaapskooi

Bijzondere B&B in de Loire bij Angers (F)

Prachtig gelegen B&B op een paar meter van de rivier de Loire. Hier kunt u heerlijk genieten en dagtochten (per fiets en auto) maken in de omgeving. Het is een luxe bed & breakfast met een zeer goede keuken.

Arrangementen

4 arrangementen
vanaf 74,-

Een leuke plek op loopafstand van de Loire, waar vint u dat? Een voormalige schaapskooi omgetoverd tot een prachtige bed & breakfast met diverse gastenkamers.
In een van de grote bijgebouwen wordt het ontbijt geserveerd. Buiten is het heerlijk toeven op de terassen en bij het zwembad. En Mirjam kookt de sterren van de hemel. Wat wilt u nog meer op uw vakantie?

Het huis is langwerpig met als oudste gedeelte de uit de 17e eeuw stammende toren dat vroeger als herberg en tolhuis werd gebruikt. Een eeuw later is de huidige woonkamer en keuken aangebouwd. In de 20e eeuw is de voormalige hoofd slaapkamer aangebouwd. Dit is nu de chambre Noir. De chambre Rouge en chambre Bleu bevinden zich op de eerste etage boven de woonkamer en keuken. In de dependance bevindt zich de ruime gemeenschappelijke ruimte en de chambre d' Or. Alle kamers zijn zeer smaakvol en professioneel ingericht door Mirjam, een echte vakvrouw op het gebied van interior decorating.

Zij heeft inmiddels ook de torenkamer aangepakt Hier bevindt zich op elke etage iets: een slaapkamer, een badkamer, het woongedeelte en een dakterras. Ook vanaf dzee torenkamer heeft u een mooi uitzicht.

Er is tevens een jeu de boules baan, een pitch en puttgreen. Leuk om tijdens uw verblijf op veschillende manieren een balletje te 'slaan'. In de tuin zijn diverse zitjes tussen prachtige bloemen. Lekker om eens een middag een goed boek te lezen. U kunt natuurlijk ook een fietstocht door de wijngaarden maken of wat dacht u van een picknick op de Loire met het privé bootje van de eigenaren. Het ultieme vakantiegevoel!
 
Vanaf deze plek kunt u talloze leuke dingen gaan doen tijdens uw vakantie. Er is op de locatie veel informatie aanwezig over de omgeving.  
Het landgoed ligt niet al te ver van de grote historische stad Angers met zijn prachtige kasteel, talloze kerken en historische gebouwen en een leuke binnenstad voor winkelliefhebbers. Er zijn hier ook geweldige restaurants hoewel Mirjam misschien wel beter kookt!
 
De voormalige schaapskooi is het hele jaar geopend.

Onze tarieven

Mouton zij aanzicht.JPG
ONLINE AANBOD

Overnachting in voormalige schaapskooi nabij Angers

Geweldige accommodatie in de Loire vlakbij Angers. Er zijn enkele gastenverblijven. Kies online uit in welke kamer u wilt overnachten.
74,-
Mouton terras2.JPG
minimaal 2 nachten

Culinair arrangement voormalige schaapskooi in de Loire

Op een avond genieten van een fantastisch gastronomisch diner. Fietshuur inbegrepen.
175,-
Mouton terras 6.jpg
SPECIAL
minimaal 4 nachten

5-daagse Special in de Loire Atlantique

Een heerlijk verblijf om de hoek van de schitterende rivier de Loire. Met 1 fantastisch diner.
285,-
Mouton terras 1.jpg
minimaal 4 nachten

Culinair en romantisch verblijf in de Loire

Bij aankomst staat de champagne voor u koud! Met 2 gastronomische diners en gratis fietsen.
345,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?